| exooo.com - споделете с нас | goreshti.com - горещи снимки | zenofmen.com - списание за мъже | pikantno.eu - клюки, секс | dondomat.com - верига пицарии
Поръчайте online или по
телефона всеки ден
от 11:00
до 23:00
Верига пицарии Дон Домат доставят в цяла София!
Влезте със своя акаунт и поръчайте от нашия сайт
» Начало » Помощ

Стъпка 1 - Регистрация

На всяка страница, в дясно има бутон РЕГИСТРАЦИЯ. Кликвайки там се отваря форма за регистрация, където попълвате Вашите данни. Можете и да се регистрирате по телефона, на 02/9877000

Стъпка 2 - Лични данни

Моля, попълвайте точно и коректно формата за регистрация - така улеснявате доставката. При следващите поръчки няма да е необходимо да въвеждате отново личните си данни и адрес. По всяко време можете да актуализирате email и парола. Потвърдете регистрацията. Ще получите имейл че сте регистрирани.

Стъпка 3 – Влизане в системата

Вече можете да влезете и да поръчате с вашия email/телефон и парола

Стъпка 4 - Избор на ястия

В дясната част на екрана в раздел МЕНЮ ще видите категориите с ястия и напитки, които предлага заведението. Кликвайки върху някоя категория, в средата на екрана се показват ястията от съответната категория. Когато решите какво Ви се хапва, натиснете бутон ПОРЪЧАЙ срещу желания артикул.

Стъпка 5 - Моята поръчка

При избор на артикул, той се добавя към поръчката ви – виждат се брой артикули и обща цена. Във всеки един момент можете да прегледате поръчката си като изберете ПРЕГЛЕДАЙ ПОРЪЧКАТА. Ако желаете да изберете още нещо от менюто, върнете се в МЕНЮ и кликнете на категориите ястия в дясно.

Стъпка 6 - Вашата поръчка до момента

Ако това е поръчката, която желаете, кликнете върху ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА.

Стъпка 7 - Поръчката е изпратена

Когато натиснете ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА, системата Ви изписва, че “ПОРЪЧКАТА ВИ Е ИЗПРАТЕНА УСПЕШНО” в контакт центъра на Дон Домат, където тя ще бъде обработена и предадена за изпълнение до съответното заведение. Ако това е Ваша първа поръчка, оператор ще Ви се обади за потвърждение в рамките на няколко минути.